29. November 2022 05:22:18
Navigation
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Div. artikler » Godt Idrætsmiljø
Godt Idrætsmiljø

Kidsvolley i Kerteminde har opnået anerkendelse for godt ungdomsarbejde

 

 

Søndag den 13. september 2009 modtog Kerteminde Volleyball Klub dansk idræts største anerkendelse for sit ungdomsarbejde. Det skete, da Udviklingschef i Dansk Volleyball Forbund certificerede klubben som ”Et godt idrætsmiljø for børn”.

 

Certifikatet udstedes til klubber, som gennem året har arbejdet målrettet med at sætte fokus på børns vilkår i idrætten. I sin begrundelse for at certificere Kerteminde Volleyball Klub sagde Peter Morell bl.a. ” Klubben har arbejdet seriøst og målrettet på, at sikre at børnene har fået et endnu bedre idrætsmiljø, så Kidsvolley kan dyrkes i trygge rammer med fokus på klubbens værdier om glæde, udfordringer, sved på panden og med plads til alle”

 

Det var naturligvis en glad og stolt Kidstræner, der modtog certifikatet på vegne af Kerteminde Volleyball Klub: ” Udnævnelsen som en klub med et godt idrætsmiljø betyder meget for os. Først og fremmest kan vi bruge certifikatet som et synligt bevis på, at klubben er et godt og trygt sted for børn at dyrke idræt,” siger Jes Larsen og slutter: ”Vi er udmærket klar over, at certifikatet forpligter, og vi vil naturligvis fortsætte med at have stor fokus på ungdomsmiljøet i klubben.”

 

Et godt idrætsmiljø for børn

Projektet ”Et godt idrætsmiljø for børn” blev igangsat af Danmarks Idræts-Forbund for 4 år siden, og koordineres af en række specialforbund. Herunder Dansk Volleyball Forbund, som hvert år udpeger en række klubber til certificering på baggrund af et i forvejen godt ungdomsarbejde.

 

I år havde Dansk Volleyball Forbund udpeget 10 klubber til projektet – heriblandt Kerteminde Volleyball Klub. Gennem den forgangne sæson har klubberne sat fokus på seks centrale punkter for at forbedre børnenes vilkår i idrættens verden, og samtlige klubber modtog i weekenden det synlige bevis på at have gennemført projektet.

 

Yderligere information

For yderligere information om projektet ”Et godt idrætsmiljø for børn” kan Udviklingschef for Dansk Volleyball Forbund, Peter Morell kontaktes på tlf. 58185832.

 

For information om klubbens arbejde kan

Kerteminde Volleyball Klub, Lise Lins, kontaktes på tlf. 2396 6269

Sponsorer
SPONSORER AF KVK UNGDOM:

Toptronic A/S
HP Stål & Montage ApS
KERTEMINDE
..gi'r os 20 % rabat

Støtter os økonomisk:


Gi'r 5 øre pr. liter, tanket ved
Superbrugsen i Kerteminde


262,130 Unikke besøg